Resultaat 1–12 van de 69 resultaten wordt getoond

Nagelfrezen

Op zoek naar nagelfrezen? Bij Pedicuremotoren kun je verschillende pedicure frezen (of frees voor nagels) kopen van PromedBusch en Podomonium. Voor professioneel gebruik is het van belang dat een Nagelfrees ten minste 20.000 toeren kan draaien.  Dit heeft voornamelijk te maken met de levensverwachting van het pedicureapparaat. Bij de Pedicuremotoren bestel je pedicure frezen voor zowel links- als rechtshandigen. De meeste Frezen zijn in te stellen.

Professionele pedicure frees

Een professionele nagelfrees mag niet ontbreken aan een professionele nagelstudio. Maar ook wanneer het wordt gebruikt als hobby maakt een Freesmachine voor nagels het leven een stuk makkelijker. Pedicuremotoren verkoopt nagelfrezen van verschillende merken en binnen verschillende prijsklassen. De nagelfrezen van pedicuremotoren hebben een lange levensduur en zijn gedurende deze periode van hoge kwaliteit. Bij Pedicuremotoren kun je kiezen uit verschillende varianten nagelfrezen, die zich onderscheiden in verschillende ontwerpen. 

Nagelfrezen is vakwerk

Het juiste gebruik van een nagelfrees is essentieel. Zo wil je niet te veel druk uitoefenen op de nagel. Voorkom brekende nagels door geen druk uit te oefenen op de nagelfrezer en laat de nagelfrees zijn werk doen.

Nagelfrees kopen

Een nagelfrees set bestel je eenvoudig online bij Pedicuremotoren.

  • Gratis bezorgd binnen 4 werkdagen vanaf €50
  • Levering makkelijk online volgen via Track&Trace
  • Gratis te retourneren binnen 14 dagen
  • Onderhoud en reparatie makkelijk aanvragen
  • Gespreid of achteraf betalen mogelijk
  • Bedrijfsaankoop leasen v.a. €500 excl. BTW
  • Klanten geven ons een 8.4/10

Nagelfrezen

Vind hier uw benodigdheden voor pedicure motoren

Scroll naar top