Resultaat 1–12 van de 73 resultaten wordt getoond

“Nitril handschoenen”

Nitril handschoenen nodig voor je salon? Bij Pedicuremotoren kun je verschillende maten handschoenen van Nitril kopen. De handschoenen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar: Nitril handschoenen roze, Nitril handschoenen zwart, Nitril handschoenen blauw of één van de andere beschikbare kleuren. 

Soft Nitril handschoenen

De Medisept Soft Nitril handschoenen zijn poedervrij, latex-vrij en geschikt voor de professionele pedicure. De handschoenen zijn voor eenmalig gebruik. De wegwerp handschoenen komen in een doos van 100 stuks met een AQL van 1.5%. De handschoenen zijn verkrijgbaar in 5 maten: XS, S, M, L en XL.

Nitril Handschoenen poedervrij

De All4Med handschoenen zijn poedervrij en geschikt voor de professionele pedicure. De handschoenen zijn voor eenmalig gebruik. De wegwerp handschoenen kunnen worden besteld per 100 of per 1000 stuks en hebben een AQL van 1.5%. De nitril handschoenen zijn verkrijgbaar in 5 maten (XS, S, M, L en XL) en 8 verschillende kleuren (zwart, roze, paars, blauw, oranje, groen, turquoise, en framboosrood).

Nitril handschoenen kopen

Wil je Nitril handschoenen voor je pedicuresalon kopen? Dan ben je bij Pedicuremotoren aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten en maten handschoenen. Nitril wordt gemaakt van synthetisch rubber en vormt een goed alternatief voor latex handschoenen. Daarnaast zijn ze bestendig tegen bepaalde chemische stoffen. 

Nitril handschoenen

Vind hier uw benodigdheden voor pedicure motoren

Scroll naar top