Toont alle 8 resultaten

Pedicure koffer kopen?

Pedicure koffer nodig voor je salon? Bij Pedicuremotoren vind je een ruim assortiment Manicure pedicure koffer: van een goedkope pedicure koffer tot een pedicure koffer met inhoud. Ook voor een nagelstudio die op locatie werkt bij een klant als ambulant pedicure is een Pedicure koffer trolley, een pedicure koffer op wieltjes of een ambulant pedicure koffer een uitkomst. Wanneer je op locatie werkt wil je een complete pedicure koffer waar je al je pedicure instrumenten in kwijt kunt en op een goede manier kunt opslaan. Bij Pedicuremotoren vind je veel verschillende soorten pedicurekoffers voor jouw salon

Pedicure koffer ambulant

  • Gratis bezorgd binnen 4 werkdagen vanaf €50
  • Levering makkelijk online volgen via Track&Trace
  • Gratis te retourneren binnen 14 dagen
  • Onderhoud en reparatie makkelijk aanvragen
  • Gespreid of achteraf betalen mogelijk
  • Bedrijfsaankoop leasen v.a. €500 excl. BTW
  • Klanten geven ons een 8.4/10​​

Professionele pedicure koffer

Via Pedicuremotoren koop je een professionele pedicure koffer van het merk Orthofex of PodoMonium. Denk bijvoorbeeld aan een pedicure koffer met verschillende lades, deuren en plekken alles handschoenenscalpelsvloeistoffen en andere benodigdheden in te rangschikken. Veel apparatuur en benodigdheden om mee te nemen? Dan biedt een grote pedicure koffer de oplossing, zoals een PodoMonium Luxe Pedicure koffer.

Manicure of pedicure koffer

Bij Pedicuremotoren.nl bieden we verschillende oplossingen voor de benodigdheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit Pedicure trolleys of een Pedicure koffer. Daarnaast bieden we Pedicure koffers aan van verschillende merken zoals PodoMonium, Orthofex en Pedicuremotoren van Promed. De pedicure koffer prijs is afhankelijk van de functionaliteiten en inhoud die je aanschaft. Een pedicure koffer bestellen, goedkoop of met grote wielen, doe je bij Pedicuremotoren.

Pedicure koffers

Vind hier uw benodigdheden voor pedicure motoren

Scroll naar top