Resultaat 1–12 van de 69 resultaten wordt getoond

Pedicure apparaat kopen

Op zoek naar een professioneel pedicure apparaat? Dan ben je bij Pedicuremotoren aan het juiste adres. Wij verkopen degelijke pedicure apparaten van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons kan je zowel kiezen voor pedicure motoren met nattechniek, een pedicuremotor met droogtechniek of een pedicuremotor met stofafzuiging.

Pedicure apparaat nattechniek

Een nattechniek pedicuremotor is een pedicure apparaat voor het zware werk, bestaande uit een bedieningspaneel met waterreservoir en een handstuk met een sproeimondje naast het freesje. Huid- en nagelstof dat vrijkomt tijdens de behandeling wordt meteen neergeslagen door het spraywater dat uit het sproeimondje komt. Tevens verkoelt het water het nagel- en huidoppervlak in behandeling.

Pedicuremotoren Droogtechniek

Een droogtechniek pedicuremotor is een eenvoudig pedicure apparaat, bestaande uit een bedieningspaneel en een handstuk. Huid- en nagelstof dat vrijkomt tijdens de behandeling komt vrij in de lucht om uiteindelijk neer te vallen op het werkoppervlak.

Pedicuremotor met Stofafzuiging

Een pedicure apparaat met stofafzuiging is een pedicuremotor voor het zware werk, bestaande uit een bedieningspaneel met vervangbare stofzak en een handstuk met een zuigingsmondje naast het freesje. Huid- en nagelstof dat vrijkomt tijdens de behandeling wordt meteen opgezogen door het zuigmondje op het handstuk en gevangen in de stofzak.

Pedicuremotoren

Vind hier uw benodigdheden voor pedicure motoren

Scroll naar top