Toont alle 8 resultaten

Podomonium pedicuremotoren

Op zoek naar pedicuremotoren en benodigdheden van het merk Podomonium? Bij Pedicuremotoren kun je verschillende Podomonium pedicuremotoren, nageldrogers, nagelfresen en andere benodigdheden kopen.

Podomonium is toonaangevend op het gebied van huid- en nagelverzorging. De producten van Podomonium onderscheiden zich door een goede kwaliteit en hebben een uniek design voor pedicure professionals. 

Pedicure apparaat nattechniek

Een nattechniek pedicuremotor is een pedicure apparaat voor het zware werk, bestaande uit een bedieningspaneel met waterreservoir en een handstuk met een sproeimondje naast het freesje. Huid- en nagelstof dat vrijkomt tijdens de behandeling wordt meteen neergeslagen door het spraywater dat uit het sproeimondje komt. Tevens verkoelt het water het nagel- en huidoppervlak in behandeling.

Pedicuremotoren Droogtechniek

Een droogtechniek pedicuremotor is een eenvoudig pedicure apparaat, bestaande uit een bedieningspaneel en een handstuk. Huid- en nagelstof dat vrijkomt tijdens de behandeling komt vrij in de lucht om uiteindelijk neer te vallen op het werkoppervlak.

Pedicuremotor met Stofafzuiging

Een pedicure apparaat met stofafzuiging is een pedicuremotor voor het zware werk, bestaande uit een bedieningspaneel met vervangbare stofzak en een handstuk met een zuigingsmondje naast het freesje. Huid- en nagelstof dat vrijkomt tijdens de behandeling wordt meteen opgezogen door het zuigmondje op het handstuk en gevangen in de stofzak.

Bekijk hier alle pedicuremotoren.

Podomonium nagelfrees

Een professionele nagelfrees mag niet ontbreken aan een professionele nagelstudio. Maar ook wanneer het wordt gebruikt voor hobby maakt een Freesmachine voor nagels het leven een stuk makkelijker.

PodoMonium pedicuremotoren

Vind hier uw benodigdheden voor pedicure motoren

Scroll naar top