Toont alle 12 resultaten

Promed

Op zoek naar pedicuremotoren (nagelfrees) en/of benodigdheden van het merk Promed? Bij Pedicuremotoren kun je verschillende Promod pedicuremotoren, nageldrogers, nagelfresen en andere benodigdheden kopen. Voor professioneel gebruik is het van belang dat een Nagelfrees ten minste 20.000 toeren kan draaien.  Dit heeft voornamelijk te maken met de levensverwachting van het pedicureapparaat. Bij de Pedicuremotoren bestel je pedicure frezen voor zowel links- als rechtshandigen. De meeste Frezen zijn in te stellen.

Promed nagelfrees

Promed is toonaangevend op het gebied van huid- en nagelverzorging. De producten van Promed onderscheiden zich door een goede kwaliteit en hebben een uniek design voor pedicure professionals.

Promed Pedicure set

Een professionele Promed Pedicureset mag niet ontbreken aan een professionele nagelstudio. Maar ook wanneer het wordt gebruikt voor hobby maakt een Freesmachine voor nagels het leven een stuk makkelijker. Een Promed pedicureset koop je eenvoudig online via Pedicuremotoren.nl.

  • Gratis bezorgd binnen 4 werkdagen vanaf €50
  • Levering makkelijk online volgen via Track&Trace
  • Gratis te retourneren binnen 14 dagen
  • Onderhoud en reparatie makkelijk aanvragen
  • Gespreid of achteraf betalen mogelijk
  • Bedrijfsaankoop leasen v.a. €500 excl. BTW
  • Klanten geven ons een 8.4/10

Promed Frees

Pedicuremotoren verkoopt nagelfrezen van verschillende merken en binnen verschillende prijsklassen van Promed,  Busch en Podomonium. De nagelfrezen van pedicuremotoren hebben een lange levensduur en zijn gedurende deze periode van hoge kwaliteit. Bij Pedicuremotoren kun je kiezen uit verschillende varianten nagelfrezen, die zich onderscheiden in verschillende ontwerpen. De pedicuremotoren van Promed kunnen samen gekocht worden met verschillende Pedicure Freesjes, een pedicure koffer en Promed losse handstukken.

Promed pedicuremotoren

Vind hier uw benodigdheden voor pedicure motoren

Scroll naar top